O suceveancă beată a chemat poliția, reclamându-și soțul că e agresiv. Polițiștii au constatat că e viceversa: soțul era cel înjurat, iar femeia lezată a refuzat să-și declare identitatea polițiștilor

În seara zilei de ieri, 22.11.2022, la ora 20:44, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 57 ani cu privire la faptul că soțul provoacă scandal la domiciliu.

Polițiștii, plecați în ajutorul femeii, ajunși la locul faptei, au găsit-o pe reclamantă în stare avansată de ebrietate, incoerentă în limbaj și având comportament perturbator.

Având în vedere aspectele sus-menționate, lucrătorii de poliție au completat formularul de evaluare a riscului. Cu această ocazie s-a constatat faptul că nu există risc iminent privind viața și integritatea corporală a femeii care, pe tot timpul verificărilor efectuate, a manifestat violență verbală, respectiv îi adresa în mod constant injurii și expresii jignitoare soțului, un bărbat de 58 ani, care se afla prezent la fața locului.

Imparțiali, polițiștii au procedat la completarea formularului de evaluare a riscului privindu-l, de data aceasta, pe bărbat, ocazie cu care a rezultat faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a acestuia.

Întrucât femeia a menționat faptul că ar fi fost lovită de către soț, s-a procedat la întocmirea procesului-verbal de constatare privind săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie”, faptă prev. și ped. de  art. 199 alin. 1 raportat la art. 193 alin. 1  din Codul Penal.

În cauză, cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

Reclamanta a fost sancționată contravențional conform art. 2, pct. 31 din Legea 61/1991R, întrucât a refuzat să furnizeze date pentru stabilirea identității sale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *