O suceveancă beată la volan a făcut prăpăd aseară pe strada Eroilor din Burdujeni: a lovit două mașini și a distrus o țeavă de gaz

Duminică seară, pe la orele 20:10, polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că pe strada Eroilor din cartierul Burdujeni al  municipiului Suceava, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea a două autovehicule și a unei țevi de gaz, iar șoferul autoturismului, o femeie,  este sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că pe la ora  20:05, A. A., de 37 de ani, pe când conducea  un autoturism Skoda pe strada Eroilor din cartierul Burdujeni, având direcţia de deplasare spre strada Cuza Vodă, în dreptul unui imobil a acroșat două autoturisme parcate  după care a autoturismului a lovit o țeavă de gaz, în care s-a oprit.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea celor două autovehicule și țevii de gaz.

La fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul pompierilor, precum și o echipă de la Delgaz Grid.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.