O suceveancă de 80 de ani a vrut să-și afume cârnații, dar și-a dat foc la magazie

Ieri,  25.11.2020, la ora 13.12, poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, care a anunțat că la o anexă a unui imobil, situat pe strada Epaminonda Bucevschi din municipiul Suceava, a izbucnit un incendiu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 09.00, o femeie de 80 ani, din municipiul Suceava, a aprins focul într-o afumătoare ce se afla într-o magazie de lângă locuința sa, cu intenția de a afuma mai multe mezeluri. În jurul orei 13.00, în timp ce supraveghea afumătoarea, a constatat că dintr-o dată flacăra focului a prins amploare și s-a extins la acoperișul magaziei confecționat din material lemnos. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins întraga magazie, prejudiciul creat fiind estimat de către persoana vătămată la suma de circa 5.000 lei.

La faţa locului s-au deplasat pompierii care au localizat și stins focarul, iar în urma cercetării s-a stabilit ca sursă probabilă de aprindere: ”efect termic”, având ca împrejurare determinantă : ”sistem de încălzire (afumătoare) defect” .

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *