O tânără de 17 ani din Constanta, găsită moartă într-un apartament din centrul Sucevei. Ea locuia în chirie, împreună cu alte două tinere din Mangalia de pe 8 aprilie

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă în noaptea de 19.04.2019, puțin înainte de ora 2.00, în cada unui apartament în care locuia cu chirie  dintr-un bloc situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava.

Polițiștii au găsit-o pe fată în baia imobilului menționat, pe pardoseală. Gabriela C.  era moartă, întinsă pe spate.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava. Polițiștii au stabilit că de 17 ani este din comuna Albeşti, județul Constanţa. De pe data de 08.04.2019 aceasta locuia în chirie în apartamentul în care a fost găsită. La aceeași  adresă, locuiau alte două fete din orașul dobrogean Mangalia.

În seara de 18.04.2019, întrucât Gabriela nu le-a mai răspuns celor două la telefon, acestea au venit la apartament, găsind-o pe prietena lor decedată în baia locuinţei, motiv pentru care au apelat la 112.

Cercetarea la faţa locului nu a pus în evidenţă mijloace materiale de probă care să conducă spre ipoteza ca moartea acesteia să fi survenit ca urmare a unei infracţiuni.

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a concluzionat preliminar faptul că moartea minorei Gabriela C. a fost neviolentă, s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute cu edem pulmonar, instalată pe fondul unei bronho-pneumonii; urmează a fi efectuate examene toxicologice şi pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Cât privește prezența celor trei tinere din județul Constanța într-un apartament din municipiul Suceava, urmează să se efectueze de asemenea cercetări, existând suspiciuni că acestea erau oferite, în cel mai elegant caz, pentru ”servicii de escortă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *