O tânără de 19 ani din Bivolărie a căzut din balconul casei, după ce s-a întors de la un majorat organizat la Putna. Fata a fost transportată în stare gravă la spital

Ieri noapte, 12.08.2019, la ora 00.51, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o tânără din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că o prietenă de  a sa  a căzut din balconul unei locuințe din localitatea Bivolărie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de 11.08.2019, apelanta a fost la o petrecere de majorat împreună cu prietena sa, B.L de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, petrecere organizată în localitatea Putna. În jurul orei 00.30 apelanta a observat faptul că, la petrecere, prietena sa a consumat băuturi alcoolice în exces. A hotărât să se deplaseze către domiciliul acesteia, cu scopul de a o pune să se culce. Ajunse la casa de pe raza localității Bivolăria, apelanta a discutat cu mama prietenei sale. În timp ce acestea aveau o discuție pe tema petrecerii, B.L. a urcat la etajul imobilului unde locuiește, a ieșit pe balcon, iar din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol circa 2,50 metri în fața casei. Balconul locuinței nu este prevăzut cu bară de protecție.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus, tinerei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu “TCC grav prin cădere, hemiplegie dreaptă, H.I.C„ fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *