O TÂNĂRĂ DE 19 ANI S-A ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE PRIETENUL EI I-A LĂSAT MAȘINA SĂ DEA O RAITĂ PRIN CÂMPULUNG, DEȘI NU AVEA PERMIS

Duminică seară, pe la ora 20.23, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe str. Tudor Vladimirescu din localitate, un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Fundu Moldovei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, aceasta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, autoturismul fiindu-i încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 26 de ani, din Câmpulung.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânăra de 19 ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 26 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *