O tânără de 24 de ani, lovită de VOLVO-ul unui mărginean care a evitat ciocnirea cu SEAT-ul unui rădăuțean, lângă trecerea peste calea ferată de la Horodnic

Ieri după ora 13.00, G.V. de 49 ani, din Marginea pe când conducea autoturismul VOLVO, pe DN 2H în afara localității Horodnic de Jos, dinspre Gălănești către Rădăuți, ajuns la intersecția cu trecere3 de nivel peste calea ferată de Horodnic de Jos, a observat autoturismul SEAT, condus de către C.P., de 36 ani, din Rădăuți care venea din sens invers și care s-a încadrat pentru a vira către Horodnic de Jos, neacordându-i prioritate de trecere.

Pentru a evita impactul, G.V. a efectuat un viraj la dreapta și a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului, unde se afla M.P. în vârstă de 24 ani, din comuna Horodnic de Jos, care stătea la ocazie, fiind lovită în plin.

A intervenit pentru salvarea vieții tinerei un echipaj SAJ care a transportat-o la Spitalul din Rădăuți. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, constatându-se că niciunul dintre cei doi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Polițiștii au stabilit că vinovăția producerii evenimentului rutier aparține ambilor conducători auto, șoferul mașinii VOLVO pentru efectuarea unui viraj incorect la dreapta, iar cel al mașinii SEAT pentru neacordare de prioritate de trecere.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.