O tânără din Dornești s-a aruncat de pe podul peste râul Suceava, după ce s-a certat cu prietenul. A supraviețuit căderii dar s-a ales cu multiple leziuni

Ieri după amiază, după ora 17.00 o tânără din comuna Dornești a încercat să își pună capăt zilelor aruncându-se în gol de pe podul rutier peste apa Sucevei din localitate. A căzut pe pietrișul de lângă apa râului și a suferit mai multe traumatisme, supraviețuind totuși.

Pe la ora 17.40, Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie s-a aruncat de pe pod și a căzut pe pietrișul de lângă apă.

Polițiștii au stabilit că tânăra, care locuiește în Dornești, avea o relație de preitenie cu un bărbat din comuna Frătăuții Vechi.

De câteva zile, din cauza unor neînțelegeri, femeia a decis să încheie relația cu acesta, motiv pentru care s-au produs numeroase conflicte verbale între cei doi.

Pe  fondul unei stări de depresie, luni după amiază, ora 17.25, tânăra  a plecat spre podul rutier din comuna Dornești, și s-a aruncat de pe el, căzând pe pietrișul de pe marginea râului Suceava, provocându-și leziuni la nivelul membrelor inferioare și la nivelul feței.

Echipajul SMURD  ajuns la locul dramei a găsit-o pe femeie conștientă, acuzând dureri la nivelul membrelor inferioare și a feței, fiind ulterior transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, urmând a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *