O tânără din Sadova, care figura în izolare la domiciliu din cauza covid, amendată și trimisă înapoi acasă de la Serviciul de Pașapoarte

Ieri în jurul dimineață, în jurul orei 11.00, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizaţi de către personalul de serviciu al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, că la Serviciul Pașapoarte Suceava s-a prezentat o tânără de 25 ani, din comuna Sadova, care a solicitat eliberarea unui pașaport, iar la interogarea în baza de date. a apărut alerta Coronavirus, aceasta având mențiunea că este în izolare începând cu  25.01.2021.

S-a procedat la verificarea din nou a listelor DSP cu autoizolați din perioada de 24.01-31.01.2021, reieșind faptul că susnumita nu figurează ca fiind autoizolată.

Polițiștii au identificat-o pe femeie la domiciliul său din comuna Sadova.

Ea a explicat că s-a deplasat la Serviciul Pașapoarte Suceava în 26.01.2021, unde a solicitat eliberarea unui pașaport, întrucât dorește să plece înapoi la muncă în Franța.

Tinerei i s-a deschis fișă de monitorizare aducându-i-se la cunoștință faptul că va rămâne în izolare până la 07.02.2021.Ea a fost sancționată contravențional conform L 55/2020.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *