O tânără femeie cu probleme psihice din Putna a încercat să-și pună capăt zilelor, ieri dimineață, înghițind mai multe pastile

Sâmbătă dimineață, înainte de ora 8.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o femeie  din comuna Putna despre faptul că  ,,o bolnavă psihic a luat pastile, fiind inconștientă”.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificată o tânără de 29 ani din Putna care se afla în stare de semiconștiență.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de mai sus, în jurul orelor 05:00, femeia, bolnavă psihic, în timp ce se afla în locuința de domiciliu, a ingerat un număr de 13 pastile diverse. În scurt timp a început să vomite, fapt ce i-a atras atenția cumnatei sale, care dormea în camera alăturată. În jurul orei 07.30, observând că dintr-un recipient lipsesc medicamentele cu care tânăra își trata afecțiunea psihică, cumnata a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței.

Persoana vătămată a fost diagnosticată în trecut cu schizofrenie, a fost internată în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, și urma un tratament la domiciliu.

Tânăra a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale și expertizării psihiatrice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *