O tractoristă de 24 de ani s-a răsturnat aseară cu utilajul de pe un drum forestier într-un pârâu, la Capu Câmpului

Aseară după ora 18.00, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați 112 despre faptul că o femeie s-a răsturnat cu tractorul.

 La 26.06.2020, în jurul orei 18:00, tractorista în vârstă de 24 ani din comuna Capu Câmpului s-a deplasat cu tractorul ce aparține tatălui său pe drumul forestier „Isachea”, închis circulației publice, din vecinătatea locuinței de domiciliu. 

Într-o curbă la dreapta tânăra a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit drumul prin partea dreaptă și s-a răsturnat în albia pârâului Isachea, suferind leziuni.

Evenimentul nu întrunește elementele constitutive ale unui accident rutier, întrucât vătămarea a avut loc pe un drum închis circulației publice.

Victima a fost transportată la UPU Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu ,,politraumatism– TCC contuzie toraco-abdominbală”.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Capu Câmpului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *