Ofensiva SAV COM: firma de distribuție suceveană vrea să construiască un cartier rezidențial la ieșirea din Suceava către Stroiești, lângă Rulmentul

Un cotidian local a anunțat astăzi, pe prima pagină, că un dezvoltator imobiliar  este în procedură de achiziționare și compactare de terenuri pentru construirea unui cartier rezidențial în comuna Șcheia, la ieșirea prin DN17 din localitate către Stroiești, de lângă fosta întreprindere de rulmenți, pe lângă drumul național, pe un teren de aproximativ 20 de hectare,  din care 12 hectare au fost deja compactate, potrivit colegilor de la acel ziar.

Pentru că nu s-au dat detalii despre dezvoltator, publicațiile locale au fost chestionate de către persoanele interesate, pe paginile online, determinând  reporterii să facă investigații suplimentare. La distanță de un telefon, am reușit să găsim oameni de la care să aflăm numele dezvoltatorului imobiliar, care, la o adică, nu vedem de  ce ar fi trebuit să își protejeze identitatea.

Este vorba despre cunoscuta firmă de distribuție  SAV COM Suceava. Desigur, tranzacțiile cu parcele de teren în zona Șcheia nu  fac parte din categoria afacerilor celor mai bine privite, după o perioadă în care acestea au făcut obiectul unor investigații penale.  Dar până la urmă, vorba primarului comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, deși nu s-a înregistrat încă o solicitare oficială, dezvoltarea localității prin creșterea numărului de locuințe și extinderea dincolo de fabrica de rulmenți a rețelelor de apă și canalizare, este binevenită.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other