Mopan Suceava
Actualitate

Ofertă de nerefuzat a Muzeului Național al Bucovinei. Educație muzeală pe tot parcursul anului, pentru toate categoriile de public

„Alegeți ce vă place, sunați-ne pentru înscrieri și programări, vă așteptăm cu drag!”, așa și-a lansat în acest an, Muzeul Național al Bucovinei, OFERTA DE EDUCAȚIE MUZEALĂ 2024.

Și în anul 2024, Muzeul Național al Bucovinei își așteaptă publicul cu o ofertă variată de programe de educație muzeală, ateliere de creație, ateliere istorico-didactice, lecții interactive pe teme diverse de istorie, arheologie, artă, etnografie, științele naturii.

Cei mici și cei mari sunt invitați să descopere, într-o manieră atractivă și interactivă, istoria Sucevei, istoria Cetății de Scaun a Sucevei, domnia lui Ștefan cel Mare, veșmintele și bijuteriile Evului mediu, universul scrierii și filigranelor medievale, secretele maeștrilor și misterele operelor de artă, tradițiile populare, enigmele naturii, poveștile cărților vechi, povești din lumea satului de odinioară, să participe la ateliere de artă, caligrafie, arheologie experimentală, meșteșuguri tradiționale.

„Specialiștii Muzeului Național al Bucovinei au pregătit programe menite să surprindă participanții, oferind o alternativă de petrecere a timpului liber, singur, cu familia sau cu prietenii, într-un mod unic și relaxant, așa cum numai muzeele o pot face!

Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții muzeului.

Informații suplimentare despre proiecte, perioade, înscrieri la: 0230-216439

 

Oferta complete, aici:

https://muzeulbucovinei.ro/2024/02/06/oferta-educatie-muzeala-2024/

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *