Off Road cu Matizul neînmatriculat, beat și fără permis, pe imaș la Costâna

Ieri seară,13.04.2019, ora 21.55, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti, în timp ce acționa pe raza comunei Todirești, au oprit pentru control autoturismul Daewoo Matiz care se deplasa pe drumul comunal neclasificat, respectiv drumul public care face legătura dintre DJ 178 A și imaș Costâna, condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Todirești, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

S-a procedat la verificarea în bazele de date a autoturismului constatându-se astfel că autoturismul are certificatul de înmatriculare suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere unui vehicul neînmatriculat”, „conducere fără permis” și „conducere  unui  vehicul sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *