Oficial au fost confirmate 70 de cazuri de infectare cu coronavirus la Spitalul Județean. Neoficial, Federația Sanitas susține că numărul acestora ar fi 92

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Gășpărel a transmis că, în conformitate cu datele  raportate către Institutul National de Sănătate Publică din teritoriu, în prezent, un număr de 103 cadre medicale sunt diagnosticate cu COVID 19, după cum urmează: 43 medici (27 medici Suceava), 45 asistenți medicali ( 30 asistenți medicali Suceava) 14 infirmieri ( 13 infirmieri Suceava) 1 îngrijitoare. Așadar, cel puțin prin prisma acestei noi informații, la Spitalul Județean Suceava au fost infectate cu coronavirus un număr de 70 de cadre medicale.

Precizăm că, pe de altă parte, Federația Sanitas a anunțat pe pagina online proprie o altă cifră, mult mai mare, respectiv 92 de cazuri de infectare cu coronavirus la Spitalul Județean Suceava.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Oficial au fost confirmate 70 de cazuri de infectare cu coronavirus la Spitalul Județean. Neoficial, Federația Sanitas susține că numărul acestora ar fi 92

  • 24 martie 2020 la 12:27
    Permalink

    Unii au furat dezinfectanții poate și măștile ,de aceea s-a ajuns aici…În ultima zi de școală un elev avea la școală un recipient mare de 500 ml soluție dezinfectant Italian.Cand am vazut l-am întrebat pe băiat de unde are și spunea mândru că ,,din spital,,.Atunci am crezut că s-au dat angajatilor sau ce stiu eu,dar acum cred că s-a furat și pușinul care era și nu s-au respectat măsurile minime.Au tratat cu indiferență.!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *