Actualitate

Doi frați din Gura Putnei, în arest, după ce au tâlhărit un consătean

În noaptea de 25/26 iunie, un bărbat din Gura Putnei, comuna Putna, a fost tâlhărit în mijlocul satului de doi indivizi.

Autorii au fost identificați ca fiind frații X. din Gura Putnei.

Ieri, începând cu ora 11:00 au fost puse în executare mandate de executare a perchezițiilor la domiciliul celor doi suspecți,  care au fost conduși, la sediul Poliției municipiului Rădăuți pentru cercetări.

La audieri, cei doi indivizi  nu au recunoscut faptele comise și nu au cooperat pentru soluționarea cauzei.

Însă,  în baza probatoriului administrat de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești aceștia au fost reținuți preventiv pentru o perioadă de 24 ore.  respectiv numitul X.  la ora 15:20 iar numitul X.1 la ora 16:25.

În cauză s-a reținut faptul că în noaptea de 25.06.2022, în jurul orei 23:20, numitul cei doi frați X., în timp ce se aflau pe drumul comunal din satul Gura Putnei l-au acostat pe bărbat și după ce i-au solicitat acestuia să scoată tot ce are în buzunare, i-a scotocit forțat buzunarele articolelor vestimentare, l-au îmbrâncit, victima căzând pe sol, fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra. Cei doi inculpați i-au sustras victimei din buzunarul din spate al pantalonilor suma de 500 lei iar din mâna dreapta un telefon mobil marca Huawei.

Cei doi inculpați au fost introduși în arestul IPJ  Suceava urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *