Omul de afaceri Ștefan Mandachi pune gratuit la dispoziție hotelul Mandachi, dar și sala de evenimente, în bătălia contra Coronavirus

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, cel care a devenit cunoscut la nivel nașional și nu numai după ce a construit ”primul metru de autostradă din Moldova”, pe un câmp de lângă DN2, în localitatea Bosanci, a făcut un anunț care poate fi luat în seamă în această perioadă complicată.

El și-a manifestat disponibilitatea de a oferi gratuit un hotel care să fie folosit de către medici, asistenți, voluntari, polițiști, jandarmi, militari care au intrat în contact cu persoane infectate cu Coronavirus.

Mai mult, el pune la dispoziție sălile de evenimente pentru organizarea de ateliere pentru confecționarea de măști de protecție  sau alte cusături textile care să fie oferite gratuit spitalelor. El solicită de asemenea ca toate Mall-urile să se închidă și să ofere spații celor care au nevoie de acestea.

Iată conținutul anunțului postat de Ștefan Mandachi pe contul său de facebook:

  1. Ofer gratuit Hotel Mandachi (eu nu încasez nimic, nicio subvenție pentru carantină și nu compensez nimic cu niciun organ al statului) pentru:

– pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

– polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza.
În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering.

  1. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.
  2. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igienizare, depozitare)
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *