”Omul, Timpul, Spațiul”, cu sculptorul Ion Mândrescu, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Începând  din seara zilei de sâmbătă, 5 septembrie 2020, de la ora 20.00,  emisiunea ”Povestea Vorbei”, moderată de Neculai Roșca la postul regional de televiziune INTERMEDIA Suceava are invitat pe sculptorul Ion Mândrescu. Operele sale se regăsesc în galerii importante ale lumii iar sculptura sa monumentală a concentrat atenția și admirația publică în comunități mult mai mari decât Suceava și împrejurimile sale.

O expoziție  Ion Mândrescu poate fi vizitată gratuit, în această toamnă, la Muzeul Național al Bucovinei. Una dintre operele maestrului Ion Mândrescu, expusă pe esplanada din fața Casei de Cultură din Suceava face în această perioadă obiectul celor mai multe ”selfiuri” din această piață, altcumva total anostă. Am fost oaspetele maestrului Ion Mândrescu în satul Mihoveni al comunei Șcheia, unde el și-a propus să rămână, să deschidă atelierul său, cu ucenici și calfe, pentru intervalul următor al vieții sale de artist român, cunoscut mai bine la Paris decât în satul său natal. Aici dorește domnia sa să pună în viață o școală pentru viitori artiști și meșteșugari, care sunt doar la un ”zvâc” distanță de arta adevărată.  

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress.
Vizionare plăcută!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *