Operațiune stângace de a învăța un prieten să conducă mașina, la Vicovu de Sus. Automobilul a fost lăsat pe mâna unui amic fără permis

Aseară,în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au oprit pentru control după o urmărire de aproximativ 500 metri, pe strada Aron Pumnul, pe raza oraşului Vicovu de Sus, un autoturism marca Ford Fiesta.

Pe bancheta dreapta față a fost identificat Paul S., de 21 de ani, din orașul Vicovu de Sus, iar pe bancheta din partea dreapta-spate a fost identificat Vasile C., de 22 de ani, din aceeași localitate.

Fiind interogată baza de date, s-a stabilit faptul că Vasile C. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, acesta recunoscând faptul că el a condus autoturismul.

Paul S. a recunoscut că i-a încredinţat prietenului său autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi cunoştea că nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *