”Oprește cancerul de col uterin”, eveniment Intermedia Suceava, la a VII-a ediție. Pe 28 ianuarie, ora 17, la Muzeul de Istorie Suceava

Jurnalista Adriana Dascălu Bulină anunță  că au început pregătirile pentru desfășurarea celei de-a VII-a ediţie a acţiunii „Opreşte cancerul de col uterin”, un eveniment organizat și promovat de Televiziunea Intermedia Suceava.

”Pe lângă partea informativă, va fi, ca de obicei, și cea umanitară, prin care strângem bani pe care îi oferim unei bolnave de cancer cervical. Cei care vor să sponsorizeze evenimentul sunt rugați să mă contacteze! În anii trecuți, ca premii pentru tombola prin care se strâng fonduri, am avut oferite: tablouri, fotografii, ședințe foto, haine, ședințe de înfrumusețare, produse de make-up, etc.”, a transmis Adriana Dascălu Bulină.

Evenimentul va avea loc marţi, 28 ianuarie, ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava!

”Ia-ţi prietenele cu tine şi hai să afli totul despre o boală care, deşi poate fi prevenită, ucide, în România, cîte 6 femei zilnic!”, este îndemnul anual al organizatorilor care împreună cu partenerii, de șapte ani încoace, muncesc pentru ca acest proiect să își ducă mai departe mersul.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.