Mopan Suceava
ActualitateSocial

Orașul Vicovu de Sus într-o continuă dezvoltare. O nouă fabrică de încălțăminte inaugurată

Vicovu de Sus, orașul minune din nordul județului Suceava, se dezvoltă într-un ritm susținut, ajungând să fie atât de bine organizat încât locuitorii de aici, dar și cei din comunele de jur împrejur nu mai au nevoie să se deplaseze la Rădăuți ori chiar Suceava pentru nevoile cotidiene.

Aici găsești tot ce vrei: școli mari, grădinițe, punct medical de permanență, magazine mari, sucursale de bănci, piață agroalimentară, spații de joacă, săli de sport, farmacii, cofetării, patiserii, restaurante, fast food-uri cu livrări la domiciliu, săli de evenimente, magazine de bricolaj etc.

Dar cel mai important, nu doar locuri de consum se dezvoltă ci și afacerile care produc.

La pleiada de fabrici de încălțăminte recunoscute deja în lume, care s-au dezvoltat la Vicovu de Sus, de ieri se mai adaugă încă una: ADY STAR SHOES SRL Vicovu de Sus.

Prezent la evenimentul dedicat inaugurării noii fabrici, alături de alți invitați de marcă, primarul Vasile Iliuț a transmis gândurile și mulțumirile sale:

”Mulțumesc familiei Ciubotar pentru invitația de a fi astăzi prezent în mijlocul lor în noua fabrică de încălțăminte. O fabrică modernă la standarde europene cu un colectiv de oameni minunați. Felicitări domnului Gheorghe Ciubotar pentru aportul adus orașului nostru!!

https://www.facebook.com/vasile.iliut

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *