Ordin de începere a lucrărilor la al doilea terminal, pentru 6 mai. Aeroportul Suceava, locul 7 la nivel național, ca număr de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că la Aeroportul Ștefan cel Mare, se va da ordinul de începere a lucrărilor la Terminalul II, începând cu data de 6 mai a.c.. ”Se va începe cu devierea rețelelor de gaz metan și a celorlalte rețele care trec prin  zona unde se va ridica noul terminal. Încercăm să grăbim lucrurile, suntem foarte interesați ca anul viitor pe vremea asta să avem terminalul nou de la Aeroport gata” a transmis șeful executivului județean.

Gheorghe Flutur a prezentat și o  situație de la Asociația Aeroporturilor din România care arată că  Aeroportul Ștefan cel Mare a urcat pe locul 7 la nivel național,   în primul trimestru al anului.  ”Suntem peste Bacău, ca număr de pasageri. La trei luni am avut 78.674 de pasageri. Ne amintim că eram undeva în coada clasamentului iar acum am ajuns al 7-lea aeroport din România din acest punct de vedere. Pe primul loc este Otopeni, apoi Cluj, Timișoara, Iași, Sibiu și Craiova și după aceea suntem noi. Apoi Bacăul în urma noastră, Târgu Mureș, Oradea, Constanța, Tuzla, Maramureș, Băneasa, Arad și Tulcea. Este un semn bun pentru județul Suceava. Vom lupta să deschidem și noi curse, ținta noastră este să creștem numărul de pasageri, iar anul acesta vom depăși cifra de 400.000”, a prefigurat Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *