Ordin de protecție emis față de un vicovean care și-a lovit fosta soție

Vineri seară, 05.11.2021, la ora 21:10, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o tânără de 20 ani din orașul Vicovu de Sus,  jud cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul ei soț, de 25 ani.

A fost identificată apelanta care a declarat verbal faptul că, în jurul orei 18:00, fostul ei soț, a venit la domiciliul său pentru a petrece timp împreună cu fiul lor. La scurt timp, cei doi au avut un conflict, bărbatul aruncând și distrugând telefonul tinerei.

Ulterior, autorul a lovit-o pe fosta lui soție cu palma în zona brațului drept.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă, s-a constatat că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoana vătămată.

Partea vătămată a fost condusă la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus unde a formulat plângere penală față de fostul ei soț pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violență în familie” și ”distrugere”, solicitând de asemenea emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

La data de 05.11.2021, ora 23:00 a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 120 de ore față de bărbatul de 25 de ani.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violența în familie” și ”distrugere”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *