Ordin de protecție emis împotriva unui soț recalcitrant din Gălănești. Soția a fugit de teama lui la mama sa, dar bărbatul s-a pus pe urmele ei, perseverând în comportament agresiv

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe la ora 23.58, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de către o femeie de 37 ani, din comuna Gălănești, despre faptul că soţul provoacă scandal la imobilul aparţinând mamei apelantei.

Din verificări a rezultat că la 21.09.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce femeia se afla la domiciliul conjugal din comuna Gălănești, intrat în casă soţul ei Dumitru Ș., care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să-i adreseze cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţând-o cu acte de violență.. Profitând de neatenţia soţului, femeia a plecat la domiciliul unei cumătre de-ale sale în comuna Voitinel. Până la data de 25.09.2019, dânsa a stat în comuna Voitinel, după care a plecat în municipiul Rădăuți la domiciliul mamei sale.

La data de 27.09.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce femeia se afla în locuința mamei sale, a venit bărbatul, care i-a solicitat soției sale să coboare pentru a vorbi. Întrucât acesta era sub influența băuturilor alcoolice, soția lui a refuzat să coboare din imobil, moment în care, Dumitru Ș. a început să profereze injurii, cuvinte jignitoare, precum și amenințări la adresa soției saleși a mamei soacre.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au aplanat conflictul, părțile implicate fiind conduse la sediul Poliției.

Fiind audiată, femeia a declarat că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de Dumitru Ș., începând cu data de 28.09.2019, ora 01.30, pe o perioadă de 5 zile, acestuia impunându-i-se a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de imobilul soacrei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,amenințare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *