Mopan Suceava
Evenimente

Ordin de protecţie împotriva unui bărbat din Buneşti care şi-a bătut soţia şi soacra

La data de 07.07.2019, la ora 16:53, patrula de poliţie din cadrul SPR 12 Preuteşti, aflându-se în serviciul de patrulare, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu domiciliul în judeţul Prahova, cu privire la faptul că mama sa, o bătrână de 72 ani din Bunești a fost victima unei agresiuni fizice, fiind bătută de ginerele său, un bărbat de 47 ani din sat Petia comuna Buneşti.

Deplasaţi la faţa locului pentru cercetări, poliţiştii au identificat trei persoane, soacra, ginerele şi soţia acestuia. Din verificări a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, în momentul când a venit la domiciliu, a început să provoace scandal, apoi a lovit soacra şi a îmbrâncit-o, aceasta căzând pe pământ, iar pe soţia sa a lovit-o în zona piciorului drept.

În data de 07.07.2019, în jurul orei 08.30, bărbatul a ameninţat-o pe soţia sa, fapt pentru care aceasta a fugit de acasă.

Având în vedere aspectele constatate s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, unde a reieşit risc iminent, în cauză întocmindu-se Ordinul de protecţie provizoriu pe o durată de 5 zile faţă de bărbat, începând cu 07.07.2019 ora 18.50 până pe data de 12.07.2019 ora 18.50.   

Persoanele vătămate nu au solicitat prezenţa unei echipaj medical la faţa locului. Totodată li s-a adus la cunoştinţă acestora de eliberarea unui certificat medico-legal pentru atestarea zilelor  de îngrijire medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare” ce va fi soluţionat procedural de P.P Vultureşti  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *