Ordin de protecție împotriva unui bărbat din Frătăuții noi, care, aflat în stare de ebrietate, și-a bătut sora

Vineri după amiază, pe la ora 15:20, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Frătăuții Vechi, cu privire la faptul că este victima unei agresiuni.

Apelanta a fost identificată în fața locuinței sale. Aceasta prezenta urme de lovituri la nivelul capului și a relatat faptul că pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, fratele său, M.O. a lovit-o cu pumnii și a amenințat-o.

La fața locului, a fost identificat și agresorul, care la solicitarea organelor de poliție de a se legitima a devenit agresiv în limbaj și gesturi, motiv pentru care a fost condus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești în vederea stabilirii identității.

Femeia a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordin de protecție, motiv pentru care a fost completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că în cauză există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte  s-a emis ordinul de protecție provizoriu din data de 02.10.2020.

 Pe numele agresorului s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *