Ordin de protecție împotriva unui bărbat din Hurjuieni – Gălănești, care și-a bătut nevasta

Miercuri, 04.11.2020, în jurul orei 16.00, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 40 ani din comuna Gălănești, sat Hurjuieni, cu privire la faptul că bărbatul ei a băut și face scandal.

La fața locului, a fost identificată apelanta,  care a relatat că soțul ei, G.S. de 45 ani a provocat scandal pe fondul băuturilor alcoolice. De asemenea aceasta a menționat faptul că în data de 03.11.2020, în jurul orei 18 :00, a fost bruscată și împinsă la pământ iar apoi lovită de către acesta cu palma în zona feței.

În cauză a fost emis ordinul de protecție provizoriu din data de 04.11.2020.

Partea vătămată a depus plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire” și a declarat că nu dorește să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale,  însă se va prezenta  la Cabinetul de Medicină Legală Rădăuți pentru a-i fi eliberat certificat medico-legal care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite în urma agresiunii.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie , dosarul penal urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Gălănești.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *