Mopan Suceava
Actualitate

Ordin de protecție împotriva unui individ din Burla care a vândut televizorul pentru băutură iar apoi și-a dat afară din casă femeia și copiii

Duminică seară, înainte de ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Burla, cu privire la faptul că soțul său a provocat scandal la domiciliu și a dat-o afară din locuință împreună cu cei doi copii minori ai săi.

Polițiștii au găsit-o pe apelantă și cei doi minori ai ei, în mijlocul drumului, îmbrăcați sumar.

Au constatat că la data de 04.02.2024, în jurul orei 20.00, femeia s-a întors la domiciliu și a văzut că soțul său se află sub influența băuturilor alcoolice și că lipsește televizorul din casă.

Femeia a menționat că în ultima perioadă de timp, soțul său a început să vândă lucruri din locuință, pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice. Între cei doi soți a izbucnit un conflict, în care femeia a fost amenințată cu acte de violență și a fost scoasă forțat din locuință.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis la data de 04.02.2024, având o valabilitate de 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuință.

Totodată, s-a întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other