Actualitate

Ordin de protecție împotriva unui rădăuțean de 28 de ani supărat pe mamă-sa că nu-i oferă condițiile de trai dorite

Miercuri seară, înainte de  ora 21.00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiu lsău face scandal în casă.

Polițiștii au stabilit că femeia locuiește împreună cu fiul ei major, A.M. de 28 ani și în jurul orei 20:30 între cei doi s-a iscat un conflict cauzat de nemulțumirile tânărului rădăuțean privitoare la condițiile de trai pe care mama acestuia i le oferă.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici, A.M. a spart două farfurii după care s-a încuiat într-o cameră a locuinței.

Femeia a explicat polițiștilor că fiul său o amenință deseori cu acte de violență și îi este frică să locuiască împreună cu acesta.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea victimei, aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Împotriva lui A.M. a fost emis un ordin de protecție provizoriu începând cu data de 12.04.2023 ora 21:30, valabil 5 zile. Individul a fost evacuat și a părăsit locuința mamei sale.

În cauză se fac cercetări cu privire la  săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *