Ordin de protecție împotriva unui tânăr violent din Straja care și-a agresat mama, după ce s-a îmbătat

Joi seară, după ora 20.00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic prin 112 de către o femeie din comuna Straja,  agresată fizic de fiul ei.

S-a stabilit că fiul agresor, Vasile P. locuiește împreună cu fratele său și cu mama lor. Pe parcursul zilei de 08.07.2021 Vasile P. a consumat la domiciliu băuturi alcoolice iar spre seară a provocat scandal amenințând-o pe mama sa, motiv pentru care aceasta a apelat la 112. La fața locului a fost identificată atât apelanta cât și persoana reclamată care se afla pe pat.

Femeia a declarat că formulează plângere prealabilă față de fiul ei pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și solicită emiterea unui ordin de protecție.

În  cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor oferite de persoana vătămată a rezultat faptul că există risc iminent, motiv pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, începând cu data de 08.07.2021.

Agresorului i s-a impus părăsirea temporară a domiciliului și păstrarea unei distante de minim 50 de metri față de mama sa și fratele acestuia.

S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracţiunii de „violența în familie”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *