Ordin de protecție împotriva unui vicovean violent care și-a bătut concubina cu care are un copil de un an și i-a dat foc la

Joi seară, după ora 20.00, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că a fiica sa a fost agresată de către concubin.

Polițiștii au stabilit că în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla la domiciliul concubinului său pe fondul unui conflict spontan generat de anumite discuții contradictorii, tânăra de 20 ani a fost lovită de către concubinul său Alin P. de 21 ani.

Ulterior, acesta a distrus intenționat prin incendiere în curtea locuinței mai multe articole de îmbrăcăminte ce-i aparțineau concubinei sale, focul fiind stins de către membrii familiei sale fără a fi nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri.

Concubina agresată nu a dorit intervenția unui echipaj medical sau transportul la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Alin P. a fost condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus în vederea luării măsurilor legale asupra sa.

A fost întocmit un formular de evaluare a riscului, iar conform răspunsurilor date de către persoana vătămată a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție, fapt pentru care împotriva Alin P. a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, impunându-se o distanță minimă de 50 de metri față de victimă și de fiica minoră a acestora cât și față de domiciliul părții vătămate.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală  cu privire la săvârșirea infracţiunilor de ”violență în familie ” și „distrugere” care urmează a fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.