Ordin de protecție pentru soția și fiica agresate și amenințate cu moartea, împotriva unui bărbat din Solca

Ieri, 02 februarie 2019, în jurul orei 20:30, polițiștii Oraşului Solca au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femei de 48 ani din oraşul Solca,  cu privire la faptul că ea şi fiica ei în vârstă de 20 ani, au fost agresate fizic şi ameninţate cu moartea de către soţ.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că în seara de 02.03.2019, între soţi, precum şi fiica acestora, s-au ivit conflicte care au degenerat în ameninţări cu moartea şi agresiuni fizice asupra apelantei.

Din declaraţia femeii a rezultat faptul că soţul ei, în repetate rânduri a comis agresiuni faţă de ea şi fiica acestora, femeia depunând repetat plângeri penale care au fost soluţionate procedural, şi ca urmare a acestor ameninţări, apelanta a solicitat aplicarea unui ordin de protecţie provizoriu faţă de soţul său.

S-a constatat că există risc iminent asupra victimei, motiv pentru care s-a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind evacuat din locuinţa comună.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”violență în familie” care urmează a fi soluționat procedural de către Poliţia Oraşului Solca.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *