Ordin de protecție pentru un putnean care și-a bătut concubina, după care a plecat în pădure

În dimineața zilei de ieri, 30 iunie 2020, la ora 07.50, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești,  au fost sesizaţi de către prin SNUAU 112,  de către o femeie de 34 ani, din comun Straja, cu privire la faptul că în timp ce se afla în comuna Putna, a fost lovită de prietenul ei.

În urma deplasării la faţa locului, femeia a fost identificată, aceasta prezenta leziuni și a relatat că în seara zilei de 29.06.2020, în jurul orelor 23.30, precum și în dimineața zilei de 30.06.2020, în jurul orelor 07.00, pe fondul unor neînțelegeri pe care le-a avut cu concubinul ei Putna, un bărbat de 36 ani, aflat în stare de ebrietate, a fost lovită de către acesta, cauzându-i-se suferințe fizice.

Din verificări s-a stabilit că persoana vătămată și făptuitorul, locuiesc în concubinaj de circa patru luni, la locuința de domiciliu a bărbatului.

La fața locului s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

Făptuitorul nu a fost găsit la locuința de domiciliu, în urma investigaților efectuate, la ora 11.30, fiind identificat în pădurea Ocolului Silvic Putna, din localitatea Putna, la o distanță de circa 5 km față de locuința sa de domiciliu.

Susnumitul a fost condus pentru cercetări la sediul Postului de Poliție Comunal Voitinel, unde a fost audiat cu privire la faptele comise.

Față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu, cu obligarea susnumitului de a păstra față de persoana vătămată, o distanță minimă de 200 m. 

Putneanul nu a fost evacuat din locuința sa de domiciliu întrucât persoana vătămată a declarat nu mai dorește să locuiască împreună cu acesta la locuința acestuia de domiciliu și că în perioada următoare va locui efectiv la adresa sa de domiciliu din comuna Straja.

În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,violenţă în familie”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *