Ordin de protecție și dosar penal împotriva unui bărbat din Vicovu de Jos care și-a bătut mama

Ieri dimineață, pe la ora 08.30, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a fost sesizată prin plângere scrisă, de către o femeie din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de către fiul său.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia care a făcut reclamația locuiește împreună cu fiul său, C.F., deoarece acesta s-a despărțit de soție din luna august a anului 2019 și de atunci s-a mutat la locuința mamei sale.

În data de 09.11.2020, în jurul orei 21.00, în timp ce mama se afla la domiciliu, a venit fiul său într-o stare avansată de ebrietate și a început să îi adreseze cuvinte și expresii jignitoare după care acesta a început să o lovească cu palmele. Ulterior fiul a amenințat-o și cu alte acte de violență pe mama sa. În urma agresiunilor fizice, femeia nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol și ca atare, nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță.

Ea a depus în schimb plângere scrisă pentru infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”, împotriva lui fiului său C.F. și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violenţă în familie” și „amenințare” și a fost emis ordinul de protecție provizoriu din data de 10.11.2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *