Ordin de protecție și dosar penal împotriva unui bărbat din Vicovu de Sus după ce a năvălit în casa fostei soții și a bătut-o de față cu cei trei copii pe care îi au împreună

Sâmbătă după amiază, pe la ora 14.00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 43 ani, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că fostul ei soț, I.S. de 45 ani, din aceeași localitate, provoacă scandal la locuinţa acesteia.

Bărbatul  a fost identificat la locuinţa femeii, acesta emana halenă alcoolică și adresa cuvinte şi expresii jignitoare le adresa membrilor familiei.

Din declarația reclamantei a  reieșit că, în data de 12.10.2019, ora 12.00, a fost lovită cu pumnul în zona feței și a piciorului drept de către I.S., în timp ce se afla la domiciliu.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se că în cauză există un risc iminent, motiv pentru care s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile față de I.S..

Bărbatul a luat la cunoștință pe bază de semnătură despre emiterea ordinului de protecție emis, aducându-i-se totodată la cunoștință despre măsurile dispuse împotriva sa, față de fosta sa soție, Carcea Maria și cei trei copii ai lor.

Femeia lovită  a formulat plângere penală.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și violare de domiciliu”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *