Ordin de restricție pentru un sucevean care a făcut scandal în casă. El va fi cercetat și pentru „violenţă în familie”, „amenințare” și „distrugere”

În ziua de vineri, 15 februarie a.c, în plină noapte, pe la  ora 02.50, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipale a fost sesizat prin 112 că într-o locuință din municipiu,  un individ provoacă scandal.

La locuința indicată de apelantă a răspuns o femeie  de 40 ani, care a declarat verbal că este proprietara imobilului. Aceasta manifesta o stare de panică/temere, fapt pentru care a ieșit pe casa scării, evitând prezența soțului, și a declarat că la 15.02.2019, în jurul orelor 02.00, în timp ce se afla la locuință împreună cu cumnații, soțul său  de 33 ani de loc din orașul Salcea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal și distrugeri prin lovire cu pumnul a unor obiecte de mobilier din locuință. Chiar femeia a fost lovită de către acesta și amenințată.

Ea a declarat verbal că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său însă nu dorește să formuleze plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere față de acesta.

La sediul Poliției municipiului Suceava a fost completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei iar în urma probatoriului administrat s-a opinat pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, acesta fiind emis pentru o perioadă de 5 zile începând cu 15.02.2019, orele 07:00.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracțiunilor de „violenţă în familie”, „amenințare” și „distrugere”, cercetările urmând a fi continuate de Poliția Mun. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *