Ordin provizoriu de protecție emis de poliţiști împotriva unui rădăuțean care și-a maltratat soția cu care are trei copii

La data de 27.08.2021, ora 18:08, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a fost sesizată prin 112 de către o femeie cu privire la un scandal.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit persoana vătămată este căsătorită cu agresorul, împreună având 3 copii minori și locuind în municipiul Rădăuți, jud. Suceava.

Începând cu data de 25.08.2021, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, bărbatul  a lovit-o pe soția sa în mai multe rânduri, provocându-i leziuni.

Victima prezintă urme vizibile de violență însă nu dorește să se deplaseze la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea victimei, aceasta solicitând un ordin de protecție provizoriu.

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile începând cu data de 27.08.2021 ora 19:00.

În cauză urmează a se efectua verificări cu privire la  săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.