“Origami la Hanul Domnesc”, în cadrul săptămânii “Şcoala altfel la muzeu”

Muzeul Etnografic Hanul Domnesc din cadrul Muzeului Bucovinei va fi joi, 18 aprilie 2019, gazda atelierul instructiv educativ, Origami la Han,realizat de elevi de la Palatul Copiilor din Suceava din cadrul cercului tehnico-aplicativ de navomodele/origami.

Evenimentul se desfăşoară ca urmare a parteneriatului încheiat între Muzeul Bucovinei și Palatul Copiilor Suceava, proiectul educațional având ca scop colaborarea între cele două instituţiii în vederea educării și implicării copiilor școlari în diverse activități extracurriculare, stimularea interesului elevilor prin programe educative coordonate de specialiștii muzeului. De asemenea, proiectele educaţionale muzeale urmăresc, prin realizarea de lucrări practice, cultivarea aptitudinilor artistice ale copiilor, dar și transferul de experiență, metodologie și exemple de bună practică între unitățile partenere.

Coordonatorii atelierului educațional sunt profesor Maxim Cristina, de la Palatul Copiilor și muzeograful Maria Crușninschi, din cadrul Serviciul Etnografie al Muzeului Bucovinei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *