Ovidiu Milici, noul consilier al primarului Ion Lungu, mesaj la încheierea mandatului de consilier local: Multumesc tuturor sucevenilor care au crezut în mine și mi-au făcut onoarea de a-i reprezenta!

30 septembrie 2020.

Se încheie mandatul meu de consilier local. Mulțumesc tuturor sucevenilor care au crezut în mine și mi-au făcut onoarea de a-i reprezenta!

Cred că am lăsat lucruri durabile în urma eforturilor mele. Știu, am avut și nereușite… Dar știu că am făcut totul cu bună intenție și cu suflet!

Am simțit că, Sucevei mele dragi, care mi – a oferit și îmi oferă atâtea (de la prietenii copilăriei, de la fotbalul la cauciucuri, de la colegii și dascălii excepționali de la Generală 3, de la Petru, de la Universitate, de la școlile unde am predat și predau, până la peștii prinși în diminețile din Lunca Apei Sucevei, de bătaia clopotelor care vesteau și vestesc sărbători), că trebuie să îi întorc privilegiul…

MULTUMESC, Suceava! Aici m-am născut, aici trăiesc și aici o să mor.

Pomenind de cei care nu mai sunt printre noi… Îi păstrez în suflet pe colegii și prieteni consilieri locali din mandat-Marius Cernescu, Bogdan Bicsi, Cornel Grosar…

Vă rog, pe toți cei care ați citit această postare, să iubiți Suceava…Cel puțin cum o iubesc eu…

Numai bine!

La sfărșitul ultimei ședințe din acest mandat al Consiliului Local Municipal Suceava, primarul Ion Lungu a anunțat că profesorul ovidiu Milici a fost cooptat în echipa sa, în calitate de consilier al primarului. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.