Pădurar rănit, prins sub buștenii pe care îi măsura, la Brodina

Ieri dimineață, 14.06.2019, la ora 09.15, polițiștii de la Poliția Orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați de către B.G, din comuna Ulma, cu privire la faptul că, fratelui său, B.M., de 44 ani, din comuna Brodina, i-a căzut un buștean peste picior.

Cu ocazia intervenției la fața locului s-a stabilit că bărbatul accidentat este pădurar în cadrul Ocolului Silvic Brodina, iar la 14.06.2019, în jurul orei 09.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Brodina, în locul denumit ,,Cununa”, a procedat la măsurarea unor butuci, moment în care aceștia s-au rostogolit, pădurarul fiind surprins și accidentat între rezervorul unui camion și un butuc, suferind leziuni corporale.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, polițiștii anunțând în acest sens și Inspectoratul Teritorial de  Muncă – Suceava, telefonic și prin corespondență.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *