Pădurarul din Vatra Moldoviței, despre care s-a scris că a fost rupt în bătaie de colegii supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale, dezminte totul

În data de 13 februarie 2020, site-ul ”Stop defrișărilor” a distribuit un articol cu un titlu răsunător și incitant, ”Scandal uriaș la casa de vânătoare a Ocolului Silvic Moldovița! Tatăl pădurarului suspectat că a denunțat furturile din zonă a fost rupt în bătaie de colegii supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale”, articol postat inițial de publicația on-line ”legea codrului.ro.

În articol se prezintă faptul că pădurarul C.M.G. din Vatra Moldoviței a fost agresat fizic de către mai mulți colegi, care au fost coordonați de către inginerul E.I., șeful de pază și protecție din cadrul Ocolului Silvic Moldovița.

În urma apariției articolului, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care a fost audiat pădurarul C.M.G, în vârstă de 53 ani, din comuna Vatra Moldoviței, acesta declarând că la data de 11.02.2020, la sediul Casei de vânătoare Argel a avut loc o întâlnire a silvicultorilor din cadrul O.S. Moldovița, însă între el și șeful pazei, inginerul I.E sau alte persoane prezente nu au avut loc conflicte fizice sau verbale. Acesta a mai declarat că nu își explică apariția articolului respectiv și că își rezervă dreptul de ai acționa în instanță pe cei responsabili de publicarea acestei știri.

În speță, nefiind vorba de comiterea vreunei fapte penale, documentele întocmite vor fi clasate la nivelul structurii.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *