Mopan Suceava
Actualitate

Pădurile Sucevei, în prag de primăvară, cu dr. ing. Cezar Tulbure, șef serviciu Pază, Direcția Silvică Suceava la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă, 18 martie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe dr, ing. Cezar Tulbure, șef birou Pază la Direcția Silvică Suceava.

Începe Luna plantării arborilor, sau Luna Pădurii, cum doriți. De luni se intră la plantat în pădurile gestionate de Direcția Silvică Suceava, mai întâi în zona de șes, mai târziu, când timpul va permite, în zona montană. Despre mobilizarea silvicultorilor suceveni pentru această acțiune de anvergură, dar și despre paza pădurilor, despre false informații care se rostogolesc până în presa occidentală, va vorbi dr. ing. Cezar Tulbure, venit cu dovezi concrete.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *