Pagubă de 200.000 lei în urma unui incendiu care a mistuit un depozit de cherestea de la Dorna Arini

În după amiaza zilei de ieri, 26.04.2019, la ora 17.10, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin S.N.U.A.U.112 de către  o femeie din comuna Dorna Arini,  despre faptul că pe raza localităţii arde un depozit de cherestea, din centrul comunei.

În jurul orei 17.00, femeia, gestionară la un bar din apropierea halei, în timp ce era de serviciu, a auzit în apropierea barului, la hala de debitare material lemnos aparţinând S.C. Lemn Com S.R.L., zgomote asemănătoare unui scurt circuit electric.  Când s-a deplasat în spatele barului a observat că hala de debitare a materialului lemnos era cuprinsă de flăcări şi a apelat 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentului Vatra Dornei, care au localizat și stins incendiul. Aceștia au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului  ,,scurt circuit electric, cablu electric defect”.

În urma incendiului a ars hala de debitare material lemnos în suprafață de 235 metri pătrați, construită din lemn, acoperită cu plăci ondulate, trei instalații de debitare tip banzic, un circular multilam, un exhaustor rumeguş, un compresor industrial şi a fost afectat parţial un autotractor marca Scania, aparținând S.C. Lemn Com S.R.L. parcat în apropiere.   

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 200.000  lei.

Nu au rezultat victime omenești în urma producerii incendiului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.