Pagube de 150.000 lei în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din Botuş

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizaţi prin SNUAU 112, în noaptea de 23 septembrie 2019, la ora 3:31, de către un bărbat de 50 ani, cu privire la faptul că la locuința sa din comuna Fundu Moldovei, sat Botuș, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-a constatat faptul că incendiul a izbucnit din zona acoperișului construcției cu destinația de bucătărie de vară. La fața locului se aflau localnici și un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, totodată ajungând și pompierii voluntarii Fundu Moldovei și al doilea echipaj din cadrul Detașamentului Câmpulung Moldovenesc care au localizat și neutralizat incendiul. 

În urma producerii incendiului au ars acoperișul construcției cu destinația de bucătărie de vară, acoperișul casei de locuit, magazia de lemne cu tot cu o cantitate de circa 12 mc lemn foc, au fost degradate și distruse parțial elemente de mobilier, materiale textile, pereții și tavanele ambelor construcții, aparate electrocasnice estimând prejudiciul ca fiind aproximativ 150.000 lei.

Sursa probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime omenești.

Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza incendiului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *