Până la sfârşitul anului 2018 se va stabili perioada de plată a despăgubirilor cuvenite cetățenilor pentru terenurile trecute în proprietatea Statului Român pentru realizarea centurii ocolitoare a Municipiului Rădăuți

Primăria Rădăuţi a transmis astăzi un comunicat prin care răspunde sesizărilor cetățenilor în legătură cu acordarea despăgubirilor cuvenite pentru terenurile trecute în proprietatea Statului Român, pentru realizarea obiectivului de investiție ”Centura ocolitoare a Municipiului Rădăuți”.
Astfel, compartimentul Relații publice este împuternicit să comunice următoarele:
“Contractul pentru prestarea serviciilor de cadastru și evaluare, încheiat de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași cu o societate specializată , a expirat în această vară, drept pentru care direcția a organizat o licitație pentru încheierea unui nou contract; la licitație s-a înscris o singură societate, însă nu a îndeplinit în totalitate condițiile din caietul de sarcini. Se va relua procedura de licitare , cu unele modificări ale caietului de sarcini, în teren constatându-se necesitatea unor noi ajustări.
O nouă Hotărâre de Guvern va reglementa perioada de evaluare, cadastrare și de plată a despăgubirilor cuvenite cetățenilor, într-un termen rezonabil , cel târziu până la finele anului 2018 . Terenul aferent investiției fiind deja întabulat pe Statul Român , lucrarea de investiții va continua, concomitent cu depunerea tuturor eforturilor de despăgubire a cetățenilor în cel mai scurt timp”, transmite purtătorul de cuvânt al primăriei Rădăuţi – Bianca Cepil .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.