Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Până la sfârșitul săptămânii, toți sucevenii racordați la sistemul de termoficare vor avea căldură în locuințe, a garantat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu

În ceea ce privește asigurarea căldurii în orașul Suceava, primarul Ion Lungu a declarat azi într-o conferință de presă online  că încă de la sfârșitul săptămânii trecute s-au început probele la cald pentru rețelele de furnizare a agentului termic în caloriferele sucevenilor racordați la rețeaua centralizată de furnizare a agentului termic iar până la sfârșitul acestei săptămâni, toți beneficiarii acestui serviciu vor avea căldură în locuințe iar prețul gigacaloriei pentru populație nu va crește în această iarnă.

”Astăzi peste 75% dintre suceveni beneficiază de căldură. Din 48 de puncte termice, 38 furnizează căldură în acest moment. Este posibil ca astăzi să se finalizeze și celelalte puncte termice, astfel încât să avem căldură în întregul oraș.

Sunt câteva probleme apărute de când s-au făcut probele la cald, una dintre acestea fiind în zona Școlii ”Ion Creangă”din cartierul Obcine. Se lucrează acolo, trebuie schimbate o parte dintre conducte, cele care au cedat la probele care s-au făcut.

Eu sper ca până la sfârșitul acestei săptămâni să avem căldură în întreg orașul.  Fac mențiunea că nu va crește prețul la gigacalorie pentru populație în acest nou  sezon rece, pentru încălzire.”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *