Panică în fața Tavernei Bachus. Un bărbat s-a încuiat în mașină și a ațipit. Habitaclul s-a umplut cu abur, s-a crezut că este o încercare de sinucid. Bărbatul se îmbătase și a ațipit în interior

Un eveniment mai puțin obișnuit s-a petrecut aseară, înainte de ora 11.00, pe strada Tipografiei din municipiul Suceava, în apropiere de restaurantul ”Taverna Bachus”.

Un sucevean a anunțat prin 112 un incendiu la un autoturism parcat în respectiva zonă.

La fața locului s-a constatat că pe partea dreaptă a străzii Tipografiei, în fața magazinului Unicarm, se afla parcat un autoturism marca Ford Fiesta care avea geamul din stânga spate spart, iar în fața acestuia se afla un echipaj de pompieri ce efectua verificări în zona motorului.

Apelantul a declarat că în timp ce se afla în fața localului Taverna Bachus a observat că în interiorul autoturismului iese fum. A mers împreună cu un prieten și au observat că motorul mașinii era pornit, iar pe scaunul stânga față de la șofer se afla un bărbat ce părea că doarme, în interior  fiind fum.

Au încercat să deschidă portierele și au bătut în geam, însă bărbatul respectiv nu a reacționat. Dintr-un atutoturism care trecea prin zonă a coborât un bărbat care a încercat să ajute, luând o piatră cu care a spart geamul, a deschis portierele și l-a scos pe bărbatul ce se afla la volan.  Acesta s-a trezit brusc și a luat-o la fugă printre blocuri.

Au fost efectuate verificări cu privire la proprietarul autoturismului fiind identificată o femeie din oraș care a declarat verbal că mașina aparține une firme din Oradea și este condusă de soțul ei, de 36 de ani, care se află la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, doarme și nu se poate comunica cu el.

Femeia a relatat că în cursul serii soțul ei a consumat băuturi alcoolice pe o terasă situată în apropiere de mașină fapt confirmat și de către alți martori nefiind prima dată când doarme în mașină.

Echipajul ISU prezent la fața locului a constatat faptul că nu a fost niciun incendiu, fiind vorba de o conductă de răcire spartă la motor care a generat aburi în interiorul autoturismului, fiind asimilat de către cetățeni cu fum.

La fața locului a fost întocmit proces verbal de constatare cu privire la acest eveniment, au fost consemnate toate aspectele constatate, iar femeia a declarat în scris că nu dorește să depună plângere cu privire la geamul spart întrucât înțelege urgența pentru care s-a intervenit.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *