Panică în stația de autobuz din centru după ce un bărbat de 74 de ani, sub influența alcoolului, s-a izbit cu capul de un autobuz

Ieri după amiază, înainte de ora 17.00,  Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în stația de autobuz din Centru o persoană a căzut cu capul de autobuz.

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier care a constatat la fața locului că în stația de autobuz din zona centrală a municipiului Suceava, situată pe strada Ana Ipătescu pe sensul de mers către cartierul Burdujeni, pe o bancă de așteptare se afla un bătrân de 74 ani, din comuna Dărmănești  care, fiind în stare avansată de ebrietate a ațipit. La un moment dat acesta s-a ridicat, a făcut câțiva pași și dată fiind starea în care se afla, s-a dezechilibrat  și a căzut între bordura trotuarului și un autobuz de transport călători care se afla în staționare, lovindu-se cu capul de acesta. Incidentul a panicat atât martorii aflați la fața locului, cât și conducătorul auto care a solicitat ajutor prin 112.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *