Panică pe strada Luceafărului din Suceava, vecinii au chemat pompierii. O femeie a adormit cu mâncarea pe foc umplând casa și vecinii de fum

Ieri la amiază, 05.04.2019, la ora 12.54, prin SNUAU 112, o femeie din municipiul Suceava, a sesizat despre faptul că pe str. Luceafărului, iese fum de la un apartament situat la etajul 3.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că o femeie de 67 de ani, care locuiește la adresa menționată.

În jurul prânzului, în timp ce se afla la domiciliu, a lăsat pe focul aprins al aragazului din bucătărie la o intensitate mică, o oală cu ciorbă pentru a fierbe carnea, după care s-a dus în dormitor şi a adormit. Întrucât apa s-a evaporat, carnea s-a ars provocând fum în apartament și a ieşit şi  pe geamul locuinţei lăsat deschis.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul I.S.U. Suceava şi o ambulanţă SMURD, care au constatat că nu a existat nici un incendiu, nu a luat foc niciun obiect din apartament, nu au fost victime omeneşti, ci doar fumul care a invadat interiorul apartamentului și a ieșit pe fereastră S-a luat măsura ventilării şi aerisirii încăperii prin deschiderea geamurilor. (foto:Antena3.ro)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *