Panouri de cofraj furate și vândute de la șantierul unei pensiuni din Voroneț – Gura Humorului

Sâmbătă seară, pe la ora 22.22, un bărbat din oraşul Babadag, județul Tulcea, angajat la o firmă din Gura Humorului, a sesizat că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din incinta unui şantier de pe strada Voroneţ, din oraşul Gura Humorului.

În urma efectuării cercetării la faţa locului a rezultat că acesta îndeplineşte atribuţiile de şef de şantier al firmei din oraşul Gura Humorului, care construiește o  pensiune la Voroneț.

Muncitorii care lucrează la construcţia acestei pensiuni sunt cazaţi în incinta şantierului. La 28.08.2019, în jurul orei 22.20 mai mulţi angajaţi au surprins pe stradă, în dreptul intrării în şantier, două persoane care încărcau într-un autoturism Volkswagen Caddy mai multe panouri pentru cofraj. La vederea angajaţilor cele două persoane au plecat cu autoturismul de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi angajaţi ai societăţii, respectiv Tobă Ilie, de 62 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea şi Marinciu Ioan, de 37 ani, din oraşul Babadag, județul Tulcea, au comercializat aceste panouri lui Pavelescu Ovidiu, de 24 ani, din orașul Frasin, iar acesta a fost prezent la faţa locului şi a încărcat o parte din panouri în autoturism.

S-au sustras aproximativ 10 panouri de cofraj în valoare de 750 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *